BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

2009年9月30日水曜日

Raya datang lagi

Tahun lepas x dpt beraya ngan family, syukur tahun nie dapat gak beraya ngan family. Beraya ngan family nie yg bestnye bagi ak waktu nak wat persiapan hari raya tu. Waktu nie juga ler satu2 nya waktu smua orng dpt cuti. Leh kumpul ramai2 dan sembang2.

Raya tahun nie ak x jln bnyak sngat sebab ak nak luangkan masa ngan mama ak..sian dia asyik kesepian ngan my father kat umah..so cuti nie ak pun luang ler masa walaupun kadang2 tu kawan2 asyik ajak kuar..Tapi ak bgi alasan xde transport,snng cket...hehhehe

Paling best dan tragik mase raya nie waktu pgi2 raya..mase nak bermaafan tu. Tahun lepas ak x sempat nak join nangis2 nie. Tahun nie ak sempat menangis DOUBLE lagi. Campur tahun lepas nyer.

Dulu2 ak x nangis2 sngat bila nak minta ampun2 nie...selalunye my sis and my lil bro nangis.Tapi skng kan diorng dah besar. X abis2 duk ulang dialog sama

'zubir ensem kan???', 'ayie ensem lagi...' etc....

biasa la bdak2 remaja nie..tapi sesetngah bdak JAD pun camtu gak...

Back to cite pgi raya, mase nak minta maaf tu ak cool jer....sbb bukan turn ak lgi, ak jdi tukang camera la takut2 x sempat lak nak tngkap gambar. Aksi nangis2 dimulakan oleh Kak Long ak, baru pgang tgn jer dah mula mnangis, then aksi ini trus diperhebatkan lagi ngan Kak ngah ak.

Nasib baik abang ak cool jer, ak pun ingat ak cool jer. Tapi lepas tgk mak ak nangis, ak trus terasa syahdu dlm ati nie, sdih x terkira campur ngan x balik tahun lepas. Smua perasaan itu trus membuat ak akur ngan airmata ak mencurah2 kuar...

Ditambah plak ngan adik ak duk pasang lagu raya plak sbgai background music untk menambahkan kesyahduan...

Adik2 ak tu sbnarnya nak nangis gak..sbb tu depa pakai spek hitam. Saje nak cover.tapi apa2 pun time raya, sesi nie paling best. Ayah ak lari siap2 dah sbb die takut die nangis gak sbb 2 tahun lepas lgi dahsyat aksi nangis menangis nie..hehhehe

Enjoy the video ....yg kbnyakan lawak disbbkan adik2 ak yg sedikit over...hahahhah

aksi tangisan melampau telah di-edit kuar..tnggl yg lawak2 cket jer...



video


video


video

0 コメント: